Ujjbábok Archives »

Ujjbábok

Filcből készült ujjbábok

A filcből készült ujjbábok olyan kézzel készített játékok, amelyeket az ujjakra húzva mozgathatunk. A filc egy kellemes tapintású színes, és könnyen alakítható anyag, amelyből sokféle figurát lehet készíteni. A filcből készült ujjbábok nem csak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyerekek kézügyességét, fantáziáját, beszédkészségét, és érzelmi intelligenciáját is. A filcből készült ujjbábokkal meséket lehet elmesélni, szerepjátékokat lehet játszani, vagy akár díszíteni is lehet velük a szobát vagy a karácsonyfát.

A filcből készült ujjbábokat háromféleképpen lehet beszerezni a filceim.hu oldalon:

  • Kész ujjbábokat lehet itt vásárolni, amelyek már elkészültek és használatra készek.
  • Csináld magad készleteket lehet vásárolni, amelyek tartalmazzák a szükséges filc anyagot és útmutatót ahhoz, hogy saját magad elkészíthesd az ujjbábokat.
  • Saját magad is elkészítheted az ujjbábokat, ha rendelkezel a megfelelő eszközökkel és tudással. Ehhez megvásárolhatod itt a szükséges filcet.

A filcből készült ujjbábok remek ajándékok a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt, akik szeretik a kézimunkát és a meséket. Nézz szét a filcből készült ujjbábok között, és válassz olyat, ami tetszik!

Shopping Cart