Napirendi kalandok 2 az 1-ben - Játékos tanulás * Filceim

Napirendi kalandok 2 in 1

Napirendi kalandok 2 in 1

16 900 Ft

+ szállítás

Napirendi kalandok 2 az 1-ben – Játékos tanulás a napi tevékenységekről és a ruházati záródásokról. Rendeld meg most ezt a fantasztikus játékot!

Cikkszám: HTCSZ000072 Kategória: Címke:

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

 • Problémamentes visszatérítés
 • Kockázatmentes pénzvisszafizetési garancia!
 • Biztonságos fizetések
Biztonságos fizetés

Napirendi kalandok 2 az 1-ben –

Játékos tanulás a napi tevékenységekről és a ruházati záródásokról

Ha szeretnéd, hogy gyermeked játékosan ismerje meg a napszakokat, a napirendet és a hozzájuk kapcsolódó tevékenységeket, akkor ez a tábla neked való! A napirendi kalandok 2 az 1-ben játékos tanulás tábla egy olyan interaktív és szórakoztató játék, amely nem csak oktatja, hanem fejleszti is a gyermeket.

A tábla koreai filc anyagból készült, ami 9 db lehajtható táblát tartalmaz, amelyek a napirendi tevékenységeket rejtik és különböző záródásokkal vannak ellátva. A gyermek a záródásokat kinyitva és bezárva fedezheti fel a napirend soron következő elemét.

A tábla segít a gyermeknek megérteni a napszakokat, a napirendet és a hozzájuk kapcsolódó tevékenységeket. A tábla fejleszti a gyermek finommotorikus készségeit, a koncentrációját és a memóriáját, amikor a különböző záródásokat használja. A tábla megtanítja a gyermeknek a ruházati záródások használatát, amelyek hasznosak az öltözködés során. A tábla díszíti a gyermek szobáját, és örömet szerez neki a napi meglepetéssel.

A tábla a következő záródásokat és tevékenységeket tartalmazza:

 • Mágnes zár: a naptár tetején található egy mágnes zár, amely kis tábla alatt az első napirendi feladat található. A gyermek a mágnes zárat kinyitva és bezárva láthatja a tevékenységet mutató ábrát és láthatja a tevékenység szó képét is. A napirendi tevékenység a felkelés.
 • Tépőzár: a következő a tépőzáras záródás. A gyermek a tépőzárakat lehúzva és visszaragasztva felfedezheti a 2. tevékenységi elemet a reggeli tornát.
 • Patent: a naptár jobb oldalán található kis táblát egy patent zár rögzíti. A gyermek a patentet kipatentozva és bepatentozva nyithatja ki és zárhatja vissza a táblát, amin a következő tevékenységet láthatja. Ez a tevékenység a reggelizés.
 • Gombolás: a gombolás kétféle módon jelenik meg a táblán. Az egyik a naptár középső sorában található, amelynél egy gumi fület kell a gomb köré helyezni záródáskor, nyitáskor pedig leemelni róla.  A tevékenység az iskolába vagy óvodába menés.
 • Fűzés és masni kötés: a naptár közepén található egy fűzés és masni kötés gyakorlására alkalmas kis tábla. A gyermek a zsinórt a karikákon átfűzve és masnira kötve nyithatja és zárhatj a táblát és láthatja, hogy mit kell tennie. A tevékenység a tanulás, olvasás.
 • Csat: a naptár közepén található egy műanyag csat. A gyermek a csatot kinyitva és bezárva nyithatja ki a tevékenységet, és láthatja, hogy mit kell tennie. A tevékenység a délutáni játék.
 • Francia kapocs: a naptár alsó sorában található a francia kapocs. A gyermek a francia kapcsot kinyitva és bezárva nyithatja ki és zárhatja vissza a tevékenységet mutató képet, és láthatja, hogy mit kell tennie. A tevékenység a zuhanyzás, tisztálkodás.
 • Gombolás: a klasszikus gombolás, amikor  a gombot a gomblyukon kell átfordítani, ki vagy begomboláskor. Ekkor a tevékenység a fogmosás lesz.
 • Masni kötés: a napirendi tábla utolsó eleme egy masni kötés szalaggal. A gyermek a masnit feloldva és megkötve nyithatja ki és zárhatja be a kis táblát és láthatja, hogy mit kell tennie.  A tevékenység a lefekvés, alvás.

Napirendi kalandok 2 az 1-ben – játékos tanulás

egy kiváló ajándék minden kisgyermek számára, aki szeret játszani és tanulni. A tábla mérete 40 x 30 cm, súlya 0,25 kg, anyaga poliészter filc, amely megfelel az európai szabványnak.
A tábla szükség esetén langyos vízben kézzel mosható, levegőn formára igazítva szárítható.
A tábla online rendelhető.
Ne habozz, rendeld meg most a napirendi kalandok 2 az 1-ben játékos tanulás táblát, és lepd meg gyermekedet ezzel a fantasztikus ajándékkal! ?

filc-lapok

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Iratkozz fel hasznos információkért, exkluzív ajánlatokért
és ingyenes, letölthető anyagokért!

Bármikor leiratkozhatsz! Nem spammelünk! További részletekért tekintsd át adatkezelési tájékoztatónkat.

Tömeg 250 g
Méretek 40 × 30 cm
szín

vajszínű a tevékenység képeken egy kislány látható, sárgás zöld a tevékenység képeken egy kisfiú látható

Shopping Cart
NapirendNapirendi kalandok 2 in 1